Koivunmahlajuoma

Raikasta koivunmahlaa suoraan
Suomen puhtaasta luonnosta.

Lagrima Arctica

Kuusenkerkkäkuohujuoma

Sparkling Spruce Sprout

Boris - Maitohappobakteerijuoma

Boris – with live lactic cultures

Nothing brings people together like good drink

Saga - Chagasap

Pakuri & koivunmahla
Chaga Sap Drink

Spring is nature’s way of saying: Let’s party!

Pitkää talvea vastaan on sodittu miekat kolisten jo vuosia. Se käy viimeisen taistelunsa kevään kanssa. Aurinko ja lämpö ovat kevään kaksi parhainta ja rakkainta soturia. Heidät kohdatessaan, on talvenkin taivuttava, annettava hankien sulaa ja päästää itsensä väistymään. Multa pehmenee, maa saa taas kierrättää nesteet, vehreys lisääntyy ja hiljaa hymyilee taas huhtikuu. Kevät juhlii voittonsa kunniaksi ja tähän juhlaan liittyvät myös ilakoiden metsiemme herttuattaret ja herttuat. Koivupuut, jotka nostavat juuriensa avulla ylös eliksiirisen mahlan, jonka ympärillä elää kuin soljuvan puron ranta: Sen ympärys ja kuori. Kauneimmilla ”rannoillaan” on tarjota elämäniloiseen juhlaan koivun innokkain ystävä ja kanssaeläjä, chaga eli pakurikääpä. Ne ovat jo vuosia eläneet sopusoinnussa ja yhteisharmoniassa keskenään. Ensin vilkuillen toisiaan, hieman kiusoitellen, vahvasti kiintyen ja lopulta toisiinsa rakastuen. Pohjolan lyhyt kiihkeä kasvukausi juhliessaan synnyttää tarinan… Sagan… Iänikuisen, myyttisen ja vanhan, jotka yhteisellä voimallaan synnyttävät uuden, nuoren, uniikin ja eliksiirisen voiman. Voiman joka kuiskii Sagaansa Suomineidon povelta, Pohjolan metsien havinassa järviemme liplatuksen säestäessä harmonista tanssiaan.

SUOMI TUNNETAAN tuhansien järvien ja metsien maana. Suomalaiset ovat olleet aina ylpeitä puhtaasta luonnostaan ja ovatkin hyödyntäneet metsiensä antimia satoja vuosia erinäisissä yhteyksissä. Neljä erilaista vuodenaikaa tarjoavat kausiluonteisesti erilaisia antimiaan, jotka vievät nauttijansa matkalle luontoon.

MAHLA FORESTIN PAKURIMAHLAJUOMA pursuaa kevään juhlaa. Saga-pakurimahlajuoma tuo tuplavoiman metsiltämme käyttäjilleen. Sen kaksi ainesosaa tulevat koivupuista, jotka ovat luontomme ylpeyden aihe. Lehtipuu, kesävihanta, joka puhkeaa lehteen keväällä. Kevään vehreys viestii uudesta alusta ja toivosta. Koivuja on käytetty kansan keskuudessa jo iät ja ajat sen terveysvaikutusten vuoksi. Mahla Forest on yhdistänyt koivusta saatavan mahlan ja sen kanssa harmonisesti lahottajasienenä elävän pakurikäävän.
KUN PITKÄ JA KYLMÄ TALVI väistyy huhtikuussa, multa pehmenee ja maa saa taas kierrättää nesteet. Koivun oma eliksiirinen puuvesi alkaa virrata ja se on muutaman viikon kerättävissä. Koivun oma puuvesi, mahla, koostuu vedestä, sokerista, hedelmähapoista, hiven – ja valkuaisaineista sekä entsyymeistä. Sen kerrotaan auttavan kehonpuhdistuksessa lisäten vastustuskykyä ja kohentaen energiallaan kehon vireystiloja. Se suojaa ihmiskehoa samasta syystä miksi se suojaa koivua erilaisilta tuholaisilta ja taudinaiheuttajilta.
PAKURIKÄÄPÄ ON LEHTIPUISSA, etenkin koivuissa, esiintyvä lahottajasieni. Se on ravinnerikas antioksidantteja, entsyymejä, hiilihydraatteja, kivennäisaineita ja vitamiineja sisältävä voimakas luonnon annin. Sitä on käytetty jo tuhansia vuosia kansanlääkinnässä. Sen kerrotaan nostavan kehon immunologista järjestelmää, estävän erilaisia tulehdustiloja sekä suolistovaivoja. Sen jauhemaista muotoa on käytetty myös dermatologisissa sairauksissa esimerkiksi psoriasis.

YHDESSÄ NÄMÄ AINEET vaikuttavat puhdistavasti ja rakentavasti. Kun mahla puhdistaa kehoa, samalla pakuri rakentaa ja kohentaa kehon olotiloja. Solusoturi vailla vertaa.

MAHLA FOREST KERÄÄ JUOMAAN tulevat aineet omista luomukoivikoistaan, joissa ei käytetä haitallisia aineita maaperässä tai lannoituksessa.

hyvaa_suomesta_merkkiMahla Forestin Sagalla on Hyvää Suomesta-merkki.

Saga on syntynyt tarjoiltavaksi terveysjuomaksi, virkistysjuomaksi, hyvinvoinnin ylläpitämiseksi tai päivän antioksidanttiseksi energiabuustaukseksi vaikkapa kahvin tai teen korvikkeena.

Suositus 1-2dl päivittäin.

FINLAND IS KNOWN OF thousand lakes and forests. People in Finland has always been proud of their pure nature and they have utilized forest goods in various contexts. Four seasons and seasonal products leads its enjoyer to the nature trip.
MAHLA FOREST’S CHAGA SAP DRINK pours spring celebration. Saga – Chaga birch-sap drink brings douplepower for its user from our forests. Two of the components comes from birches, what are proud of our pure nature. Birch is leafy tree, summer deciduous, opening foliage in springtime. Spring greenery is whispering of a new start and hope. Birches has been used among people for ages because it positive health effects. Mahla-forest has united the sap of birch and chaga-fungus what lives in harmony with it.

WHEN LONG AND COLD WINTER fades away in April, soil is softening and ground recycles fluids again. Birch-tree own elixir treewater start to flow, and after couple of weeks it can be collected. Birch’s own treewater, sap, is a combination of water, sugar, fruit acids, trace elements, proteins and enzymes. It is told to help in the process of purification of the body by increasing immunity and energizing body. It protects human body for a same reason why it is protecting birches from pests and pathogens.

CHAGA IS A FUNGUS FOUND from deciduous trees, especially in birches. It is a powerful natural article, nutritious in antioxidants, enzymes, carbohydrates, minerals and vitamins. It has been used already thousands of years in folk-medication. It is told to level up body’s immunological system, preventing different kind of inflammatory conditions and intestinal discomforts. Powdered Chagas has been used in dermatological disease like psoriasis.

TOGETHER THESE COMPONENTS are purifying and constructing. When birch sap is purifying body, chaga is
constructing and improving body conditions. Peerless cell-warrior.

MAHLA FOREST COLLECTS COMPONENTS for the drinks from its own organic birch groves, where no harmful components are used in soil or in fertilization.

hyvaa_suomesta_merkkiMahla Forest’s chaga sap drink has the Hyvää Suomesta -label.

Saga is born to be served as health-drink, recreational drink, sustaining well-being or daily antioxidantic energyboost instead of coffee or tea.

Recommendation for use: 1 – 2 dl in daily basis.