Tulossa pian — Saga

Spring is nature’s way of saying: Let’s party!

Pitkää talvea vastaan on sodittu miekat kolisten jo vuosia. Se käy viimeisen taistelunsa kevään kanssa. Aurinko ja lämpö ovat kevään kaksi parhainta ja rakkainta soturia. Heidät kohdatessaan, on talvenkin taivuttava, annettava hankien sulaa ja päästää itsensä väistymään. Multa pehmenee, maa saa taas kierrättää nesteet, vehreys lisääntyy ja hiljaa hymyilee taas huhtikuu. Kevät juhlii voittonsa kunniaksi ja tähän juhlaan liittyvät myös ilakoiden metsiemme herttuattaret ja herttuat. Koivupuut, jotka nostavat juuriensa avulla ylös eliksiirisen mahlan, jonka ympärillä elää kuin soljuvan puron ranta: Sen ympärys ja kuori. Kauneimmilla ”rannoillaan” on tarjota elämäniloiseen juhlaan koivun innokkain ystävä ja kanssaeläjä, chaga eli pakurikääpä. Ne ovat jo vuosia eläneet sopusoinnussa ja yhteisharmoniassa keskenään. Ensin vilkuillen toisiaan, hieman kiusoitellen, vahvasti kiintyen ja lopulta toisiinsa rakastuen. Pohjolan lyhyt kiihkeä kasvukausi juhliessaan synnyttää tarinan… Sagan… Iänikuisen, myyttisen ja vanhan, jotka yhteisellä voimallaan synnyttävät uuden, nuoren, uniikin ja eliksiirisen voiman. Voiman joka kuiskii Sagaansa Suomineidon povelta, Pohjolan metsien havinassa järviemme liplatuksen säestäessä harmonista tanssiaan.

Pakurikääpä on lehtipuissa, etenkin koivuissa, esiintyvä lahottajasieni. Se on ravinnerikas antioksidantteja, entsyymejä, hiilihydraatteja, kivennäisaineita ja vitamiineja sisältävä voimakas luonnon annin. Sitä on käytetty jo tuhansia vuosia kansanlääkinnässä ja kysymys melkeinpä kuuluisi ”Mitä pakurikääpä ei tekisi?” Sen kerrotaan nostavan kehon immunologista järjestelmää, estävän erilaisia tulehdustiloja sekä suolistovaivoja. Sen jauhemaista muotoa on käytetty myös dermatologisissa sairauksissa esimerkiksi: psoriasis ja lievemmät kuten haavaumat. Mahla Forestin pakurijauhe tulee suoraan Lapin taianomaisesta ja puhtaasta luonnosta.

Mahla taas on koivun oma nestemäinen eliksiiri, joka koostuu enimmäkseen vedestä, sokerista, hedelmähapoista, hiven – ja valkuaisaineista sekä entsyymeistä. Koivunmahla on myös vuosisatoja käytetty luonnon oma terveyspommi. Sen kerrotaan auttavan kehon puhdistuksessa lisäten vastustuskykyä ja kohentaen energiallaan kehon vireystiloja. Se suojaa taudinaiheuttajilta samasta syystä miksi se suojaa koivua erilaisilta tuholaisilta ja taudinaiheuttajilta. Solusoturi vailla vertaa.

Mahla Forest on lähtenyt pammailemaan (= pakurimahlailemaan) yhdistäen nämä kaksi luonnonvoimaa yhdeksi voimakkaaksi tuotteeksi. Mahlaa ja pakuria sisältävä terveysjuoma on valmiina tuoden tuplavoiman metsiltämme käyttäjilleen.

Saga on syntynyt tarjoiltavaksi terveysjuomaksi, hyvinvoinnin ylläpitämiseksi, virkistysjuomaksi tai päivän pieneksi tervehdyttäväksi antioksidanttiseksi energiabuustaukseksi vaikkapa kahvin tai teen korvikkeena. Suositus käytettäväksi päivittäin 1-2dl.