Boris – Suolisto on juuremme

Hevosen laukan kuuluessa, vapauden kotkan liitäessä taivaalla, saapuu ratsastaja iänikuinen: Borislav. Valkopartainen, vanha ja ystävällinen kasakka ratsastaa tuoden eri kansoille ikivanhan viisauden ja vangitsemattoman voiman. Hän ratsastaa itään, länteen, pohjoiseen ja etelään yhdistäen kansakunnat tanssillaan ja lämpimällä kädenpuristuksellaan. Hänen tanssinsa tehtävänä on ainoastaan viestiä se, jota solumme kuuntelevat, kaipaavat. Hän kutsuu yhtymään tanssiinsa, joka kuiskii vuosikymmenien takaista tarinaansa. Hymniä luonnolle, kansakunnille ja alkulähteille. Hänen tanssinsa synnyttää menneisyydestä vahvaa tulevaisuutta; Läsnäolon voimaa ja ikivanhaa viisautta. Hevosensa on uupumaton laukkaaja ja vapauden kotka pettämätön ystävä. Tämän kasakan voimaa on mahdotonta vangita, joten hänelle työskentelevät harmoniset aineet kuvaten tätä ikivanhaa viisautta. Borislav – Sinä joka taistelet kunniasta. Tänään Boriksen voima kuvastaa sinua, tarinaa iänikuista.

”Se oli ensimmäinen. Se luotiin näyttämään, että täälläkin osataan. Näillä samoilla Pohjolan kankailla ja pelloilla ovat ikuisuuksia kasvaneet sen raaka-aineet. Yöttömän yön, auringon kullan ja kuun hopean lapsi se on. Osa suomalaista tarinaa jo 36-vuotta.”

Boris maitohappobakteerijuoma on ensimmäinen suomalainen pastöroimaton maitohappobakteerijuoma. Tuon juoman taival alkoi vuonna 1983, kun se kehitettiin avuksi hyvinvointikouluttaja Airi Rekilän paastokursseille. Vuosikymmenien ajan kulkenut juoma on kehitetty tukemaan elimistöämme. Maitohappobakteerien terveysvaikutukset tunnetaan nykypäivänä laajasti. 

Boris-juoma sisältää elävien maitohappobakteerien lisäksi:

  • probiootteja
  • prebiootteja
  • entsyymejä
  • flavonoideja

SUOLISTO ON JUUREMME: JOS SIELLÄ VALLITSEE TASAPAINO BAKTEERIEN KESKEN, TUNNEMME VOIVAMME HYVIN.

Maitohappobakteerit ovat ravitsemuksen keskeinen lähtökohta. Niiden aineenvaihdunta tuottaa happea, ja ne suojaavat elimistöä tauteja aiheuttavilta bakteereilta. Probiootit estävät taudinaiheuttajien kiinnittymisen suolistoon prebioottien tukiessa niitä tässä tehtävässä. Boriksen pH on 3,2 eli hapan, jotta sen hyvät bakteerit selviävät mahalaukun läpi ilman että vatsahapot, ruuansulatusentsyymit tai sappihapot tuhoavat niitä niiden matkalla kohti suolistoa. Yhdessä flavonoidien ja entsyymien kanssa maitohappobakteerit alkavat elvyttää suoliston bakteerikantaa perustavanlaisesti. Boriksen luontaisesti kasvaneet maitohappobakteerit ovat suoliston omia, luonnollisia bakteereita, joiden teho perustuu niiden kykyyn tarttua suolen limakalvolle alkaen muodostamaan siellä happea. Terveessä aikuisessa niitä on n. 1,8 kiloa.

Hyvät bakteerit auttavat kehoa selviytymään

Nämä hyvät bakteerit ovat tärkeitä ruuansulatuksessa, ravinnon imeytymisessä ja erityisesti suolen limakalvon toiminnassa, joka on kehomme tärkein immuunijärjestelmän elin. Suoliston limakalvon kunnolla on suuri merkitys kroonisten tautien ehkäisyssä ja koko kehomme hyvinvoinnissa. Jos bakteerien tasapaino järkkyy, voi seurauksena olla monenlaisia vatsavaivoja, kipuja, pahoinvointia, ummetusta, väsymystä tai ripulia. Boriksen maitohappobakteerit suojaavat meitä tauteja aiheuttavilta ”pahoilta” bakteereilta.

Luontaista ja tutkittua voimaa

Boris-juoma on valmistettu suomalaisessa yöttömän yön ympäristössä kasvaneista juureksista ja marjoista hapattamalla. Tuloksena täysin sokeroimaton sekä lisäaineeton juoma, jossa 2dl annoksessa 6 miljardia elävää maitohappobakteeria.

Boris on myös täysin luomu. Luomu tukee ekologisuutta, kasvien monimuotoisuutta, bakteeririkkaampaa maaperää, kestävää kehitystä ja takaa laadun, jota valvotaan tarkasti. Paremmalle huomiselle.

Boris Maitohappobakteerijuoma ainesosaluettelo:

Vesi, punajuuri, kaali, porkkana, puolukka, ruis, suola

Lue lisää Boris-juoman omilta sivuilta: http://www.borisjuoma.fi